Beşiktaş'tan G.Saray'a 'salıncak' göndermesi

Hasan Arat'ın Galatasaray'a yönelik "salıncak" göndermesi, Beşiktaş'ın Süper Kupa'da Galatasaray'a karşı aldığı 5-0'lık galibiyetin ardından geldi. Arat, maç sonrasında yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'ın daha önce yaptığı bir paylaşımı hatırlatarak, "Kartal'ı salıncağa koymaya kimsenin gücü yetmez" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın daha önce yaptığı paylaşıma göndermede bulunan Hasan Arat, "Tüm camialara mesaj vermek istiyorum, bu yıl bizim sahamızda bir maç sonucunda rakip camiamız hoş olmayan bir paylaşım yaptı. Kartal'ı salıncağa koymaya kimsenin gücü yetmez. Ama biz böyle bir şey yapmayacağız. Gayet soğukkanlı bir şekilde yaşayacağız galibiyeti. Kimsenin bu tip konulara girmemesini söylüyorum. Beşiktaş bugün futbolcularımız sahada cevap verdi. Beşiktaş'ın yolu açık olsun, Allah Beşiktaş'ı nazarlardan korusun" ifadelerini kullandı.

Arat ayrıca, Beşiktaş'ın son sekiz ayda iki kupa kazanarak önemli bir başarıya imza attığını belirtti ve bu galibiyetin ardından takımın gelecekteki hedeflerine odaklanması gerektiğini söyledi. Transfer çalışmalarında önemli adımlar attıklarını da ifade eden Arat, takımın yolunun açık olduğunu ve büyük bir başarı potansiyeline sahip olduğunu vurguladı.

"EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ MUSTAFA"

Transfer açıklamasında da bulunan Hasan Arat, "Bugünün en büyük transferi Mustafa. Onu takip edin. Ciro, dünyada kendini kanıtlamış bir oyuncu ama bu bir takım oyunu. Bu takım oyununda tüm ekip hiç olmadığı kadar konsantreydi. Son derece iyi çalıştılar. Herkes büyük emek verdi. Emeği geçenleri kutluyorum. Beşiktaş, bu akşam bunu kutlayacak. Önümüzdeki hafta lige başlıyoruz. Beşiktaş yarın hedefine koşacak. Bu gecenin konusu transfer olmaması. Beşiktaş taraftarı bu gecenin keyfini çıkartmalı. Beşiktaş, profesyonel bir sistem kurdu. Bu devam ediyor. Hem gidenler hem gelenler olacak. Beşiktaş bugün Onana'yı da kazandı. Beşiktaş iyi yolda, buna devam edecek. Lig uzun, Avrupa kupası var. Çok planlı devam etmek zorundayız" diye konuştu.

Spor Haberleri