Beşiktaş'ta Teknik Direktörlük Koltuğuna Sürpriz İsim

Teknik direktör arayışında mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Siyah-Beyazlı kulübün devre arasında kapısını çaldığı teknik direktörden olumlu geri dönüş geldi.

Süper Lig’de sezonun sona ermesiyle teknik direktör arayışında gaza basan Beşiktaş’ta flaş bir isim gündeme geldi. Siyah Beyazlı kulübün devre arasında ilgilendiği ancak olumsuz geri dönüş aldığı Giovanni van Bronckhorst yeniden gündeme geldi.

"GELMEK İSTİYORUM"

Beşiktaş'ın teklifini daha önce reddeden Giovanni van Bronckhorst Başkan Hasan Arat'a "Şimdi gelmek istiyorum" dediği ifade edildi.

Öte yandan, Hollandalı teknik adamdan dikkat çeken bir açıklama geldi. Van Bronckhorst, "Bir kulüple görüşme halindeyim. Devam eden şeyler var ama Hollanda'da değil" dedi.

GIOVANNI VAN BRONCKHORST'UN KARİYERİ

49 yaşındaki teknik adam son olarak Glasgow Rangers'ı çalıştırmıştı. İskoç ekibi ile 2021 yılında UEFA Avrupa Ligi'nde final heyecanı yaşadı.

Kariyerinde Feyenoord teknik direktörlüğü de bulunan Giovanni Van Bronckhorst, Hollanda'da 1 kez şampiyonluk yaşarken toplam 5 kupa kazandı.

Spor Haberleri