Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour'dan ilk açıklama!

Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour, Siyah-Beyazlı takımdaki hedeflerine ilişkin konuştu. Ndour, röportajında "Üç yıldır şampiyonluk kazanamadık. Burada şampiyonluk kazanmak harika olur. Avrupa Ligi'nde turu geçip iyi bir hava yakalamayı umuyorum."

Beşiktaş'ın Paris Saint Germain'den sezon sonuna kadar renklerine bağladığı Cher Ndour, ilk röportajını Siyah-Beyazlı takımın YouTube hesabını verdi.

"BEŞİKTAŞ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ"

Beşiktaş'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten genç futbolcu, "Beşiktaş; takımına bağlı, coşkulu ve harika taraftarlara sahip bir kulüp. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri, hatta en büyüğü. Benim için burada oynamak ve sahneye çıkmak gurur verici." dedi.

"Buraya gelmeye nasıl karar verdin?" sorusu üzerinen Ndour, "Ben istedim, çünkü futbol oynamak istiyordum. Kulübün, başkanın, hocanın bana güven duyduğunu hissettim. Beşiktaş’ın benim için iyi bir seçenek olduğunu düşündüm." yanıtını verdi.

BRONCKHORST AÇIKLAMASI

Giovanni van Bronckhorst'un oyun anlayışını beğendiğini belirten Cher Ndour, "Onun oyun anlayışını beğeniyorum. İyi bir futbol oynatıyor. Topa sahip olmayı seviyor, ofansif ve pozitif futbol oynamayı istiyor. Bu oyun anlayışının benim için iyi olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'I TEKRAR AİT OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIM"

Cher Ndour yeni sezon hedefiyle ilgili, "Üç yıldır şampiyonluk kazanamadık. Burada şampiyonluk kazanmak harika olur. Avrupa Ligi'nde turu geçip iyi bir hava yakalamayı umuyorum. Burada olmaktan çok mutluyum, yüzde yüzümü vereceğim. Beşiktaş'ı tekrar ait olduğu yere taşımak için elimden geleni yapacağım." açıklamasında bulundu.

QUERASMA SÖZLERİ

Cher Ndour, "Daha önce Beşiktaş’ta oynamış hangi oyuncuları tanıyorsun?" sorusunu ise "Quaresma’yı biliyorum. Mükemmel bir oyuncu, inanılmaz bir yetenek. Onun trivelasını hiç unutmuyorum. Burada tarih yazdı." yanıtını verdi.

Spor Haberleri