Beşiktaş, Süper Lig’in 31. haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.
Teknik direktörümüz Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.
STOPER BELLİ OLDU
Beşiktaş'ta Başakşehir maçı öncesi teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in savunmadaki krize çözüm aradığı öğrenildi.
Siyah beyazlıların Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanan Emirhan Topçu oynamayacak. Aynı maçta oyuna girip kırmızı kart gören Tayyip Talha Sanuç da cezalı olduğu için forma giyemeyecek.
Felix Uduokhai ve Zaynutdinov'un da sakatlıkları sürerken, Necip Uysal'ın ise henüz hazır olmadığı ifade edildi.
Solskjaer'in Başakşehir maçında Gabriel Paulista'nın yanında ikinci stoper olarak kimi oynatacağı belli oldu.
Karşılaşmada Onur Bulut'un stoperde görev yapacağı ileri sürüldü.