Beşiktaş'ın TFF başvurusu ortaya çıktı

Galatasaray derbisinde sahasında mağlup olan Beşiktaş, hakem kararları ve özellikle VAR uygulamaları ile ilgili tepkisini sürdürmeye devam ediyor.

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinin isyanı sürüyor.
Siyah - Beyazlı kulüp, derbi sonrası yaptığı açıklamada kamuoyuna yönelttiği soruları resmi dilekçe olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) da iletti. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın bu hafta içinde federasyona giderek görüşme yapması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’IN SORULARI:

Siyah - Beyazlıların açıklamasında şu sorular öne çıktı:

  • VAR merkezinde kimler bulunuyor, odanın ve koridorun kamera kayıtları tutuluyor mu?
  • Portekizli VAR eğitmenleri maç esnasında odada yer alıyor mu, karar süreçlerine dahil oluyorlar mı?
  • Bu eğitmenlerin federasyonda resmi görevleri var mı?
  • VAR merkezinde maç sırasında bulunmaması gereken kişiler var mı?

KAYITLARI İSTEDİLER

Beşiktaş, TFF yönetiminden “şeffaf ve adil bir yönetim” sözüne uygun şekilde bu sorulara ivedilikle yanıt verilmesini talep etti. Ayrıca VAR odası ve koridorunun kamera kayıtlarının kulüple paylaşılmasını istedi. TFF'nin kozmik odası olarak bilinen Riva'daki VAR merkezinde neler yaşandığının ortaya çıkması için Beşiktaş'ın her türlü girişimi sürdüreceği ifade edildi.

DERBİ SONRASI GERİLİM BÜYÜYOR

Derbi sonrası Beşiktaş cephesinde yaşanan hakem ve VAR tartışmaları devam ederken gözler TFF'de Siyah - Beyazlılara gelecek yanıta çevrildi.

Spor Haberleri