Beşiktaş'ın Gaziantep FK maçı 11'i belli oldu

Süper Lig'de sezonu 3-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle açan son şampiyon Beşiktaş, ikinci haftada Gaziantep FK'ya konuk oluyor. Karşılaşma öncesi 2 takımın 11'leri belli oldu

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 2. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Heyecan dolu karşılaşma öncesinde iki takımın da ilk 11'leri belli oldu.

İLK 11'LER

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Ertuğrul, Kitsiou, Tosca, Mendyl, Recep Niyaz, Jefferson, Merkel, Figueiredo, Dicko

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'Skala, Josef de Souza, Ghezzal, Salih, Atiba, N'Koudou, Kenan

Hakem Ümit Öztürk

Kalyon Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Siyah-beyazlı takım sezonun ilk maçında evinde Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti. Gaziantep ise deplasmandaki mücadelede Fatih Karagümrük'e 3-2 mağlup oldu.

Gaziantep F.K, Siyah – Beyazlı rakibi ile bu zamana kadar Türkiye Kupasında 5 ve Süper ligde ise 4 defa karşı karşıya geldi.

Beşiktaş'tan 6 galibiyet

Süper lig temsilcimiz Gaziantep F.K ile Beşiktaş arasında oynanan maçlarda konuk ekibin üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında geride kalan maçların altısını Beşiktaş kazanırken, 3 maç Gaziantep F.K’nın galibiyet ile sonlandı. İki takım arasında beraberlik bulunmuyor.

Gollerde Beşiktaş üstün

Gaziantep F.K ile Beşiktaş arasında bu zamana kadar oynanan 9 maçta rakibin gollerde üstünlüğü bulunuyor. Kırmızı – Siyahlılar, bu zamana kadar Beşiktaş ağlarını 9 gol ile sarsarken, kalesinde ise 21 gole maruz kaldı. 

Spor Haberleri