Beşiktaş istemişti Trabzonspor kapıyor

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Trabzonspor'da Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic sesleri yeniden yükselmeye başladı.

Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Trabzonspor, gündemine sürpriz bir ismi aldı. Savunma hattına takviye yapmak isteyen Bordo-Mavili kulüp, Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Stefan Savic'i tekrar gündemine aldı.

MAAŞ BEKLENTİSİNDE İNDİRİME GİTTİ

Karadeniz ekibinin transfer sezonu başlamadan önce görüştüğü daha sonra Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için harekete geçmişti ancak başarılı olamamıştı. Trabzonspor'un yeniden harekete geçtiği Savic, maaş talebinde indirime gitti.

Savic'e 2+1 yıllık sözleşme teklif edecek Trabzonspor'un kısa süre içerisinde bu transfere netlik kazandırması bekleniyor.

ATLETICO MADRID KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Öte yandan 33 yaşındaki yıldız futbolcunun bir kulüple anlaşması durumunda 1 yıllık sözleşmesinin feshi için Atletico Madrid de kolaylık sağlayacak.

STEFAN SAVIN'IN KARİYERİ

Atletico Madrid'le bu sezon 33 maça çıkan Savic daha önce Fiorentina, Manchester City, Partizan ve BSK Borca formaların giydi.

Spor Haberleri