Beşiktaş, Gaziantep F.K deplasmanında! Yeni transferler kadroda olacak mı?

Süper Lig'de sezonu 3-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle açan son şampiyon Beşiktaş, ikinci haftada Gaziantep FK'ya konuk oluyor. İşte Gaziantep FK Beşiktaş maçı ile ilgili tüm ayrıntılar...

Süper Lig'de 2021-2022 sezonu heyecanı Gaziantep FK Beşiktaş maçıyla devam ediyor. Haftayı üç puanla geçmek isteyen iki ekibin mücadelesi saat 21:45'de başlayacak...

Hakem Ümit Öztürk

Kalyon Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Siyah-beyazlı takım sezonun ilk maçında evinde Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti. Gaziantep ise deplasmandaki mücadelede Fatih Karagümrük'e 3-2 mağlup oldu.

Gaziantep F.K, Siyah – Beyazlı rakibi ile bu zamana kadar Türkiye Kupasında 5 ve Süper ligde ise 4 defa karşı karşıya geldi.

GAZİANTEP FK-BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

GAZiANTEP FK: GÜNAY, OLKOWSKI, ERTUĞRUL, DJILOBODJI, ULAŞ, MENDYL, RECEP, JEFFERSON, FURKAN, KENAN, DICKO

BEŞİKTAŞ: ERSIN, ROSIER, WELINTON, VIDA, N'SAKALA, JOSEF, GHEZZAL, ATIBA, SALIH, N'KOUDOU, KENAN

Beşiktaş'ta yeni yıldızlar kadroda

Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gaziantep ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta kamp kadrosu belirlendi. Siyah-beyazlı ekibin yeni transferleri Mert Günok, Batshuayi ve Teixeira kamp kadrosunda yer aldı. Batshuayi'nin ilk 11'de yer alması, Teixeira'nın ise ikinci yarının ilerleyen dakikalarında şans bulması bekleniyor.

Beşiktaş'tan 6 galibiyet

Süper lig temsilcimiz Gaziantep F.K ile Beşiktaş arasında oynanan maçlarda konuk ekibin üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında geride kalan maçların altısını Beşiktaş kazanırken, 3 maç Gaziantep F.K’nın galibiyet ile sonlandı. İki takım arasında beraberlik bulunmuyor.

Gollerde Beşiktaş üstün

Gaziantep F.K ile Beşiktaş arasında bu zamana kadar oynanan 9 maçta rakibin gollerde üstünlüğü bulunuyor. Kırmızı – Siyahlılar, bu zamana kadar Beşiktaş ağlarını 9 gol ile sarsarken, kalesinde ise 21 gole maruz kaldı. 

Gaziantep F.K-Beşiktaş maçı ne zaman?

Süper Lig 2021-2022 sezonu 2. hafta mücadelesine sahne olacak Gaziantep FK Beşiktaş maçı 21:45'de başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak...

Spor Haberleri