Beşiktaş da sezona 3 puanla başladı

Beşiktaş, Süper Lig’in açılış haftasında Samsunspor’a konuk oldu. İlk yarım saatte isabetli şutu olmayan Siyah-Beyazlı ekip, 31 ve 36’da kaleyi tutan ilk iki şutunda gol sevinci yaşadı. Goller Rafa Silva ve Paulista’dan gelirken; Beşiktaş, şampiyonluğun güçlü adayları Galatasaray ve Fenerbahçe gibi sezona 3 puanla başlamanın sevincini yaşadı.

Süper Kupa maçında Galatasaray’ı 5-0 yenerek şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Beşiktaş, Süper Lig’in açılış haftasında Samsunspor’a konuk oldu. İlk yarım saatte isabetli şutu olmayan Siyah-Beyazlı ekip, kaleyi tutan ilk iki şutunda gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş’ı ikinci golünü kafayla Paulista kaydetti.

GOLLER RAFA SILVA VE PAULISTA’DAN

Goller, 31. dakikada Rafa Silva ve 36. dakikada Paulista’dan gelirken; Beşiktaş, şampiyonluğun güçlü adayları Galatasaray ve Fenerbahçe gibi sezona 3 puanla başlamanın sevincini yaşadı. Rafa Silva’nın golünde Semih Kılıçsoy kendi yarı alanından harika bir asist yaptı. Paulista’nın attığı kafa golünde ise asisti Masuaku yaptı. Samsunspor’un ikinci yarıda bir şutu direkten döndü. Beşiktaş, şu ana kadar ilk haftada en farklı galibiyeti elde ederek averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Semih Kılıçsoy, Rafa Silva’nın attığı golün asistini kendi yarı alanından böyle yaptı.

SÜPER LİG 1. HAFTA MAÇLARI


Fenerbahçe – Adana Demirspor: 1-0
Antalyaspor – Göztepe: 0-0
Kasımpaşa – Konyaspor: 2-3
Galatasaray – Hatayspor: 2-1
Sivasspor – Trabzonspor: 0-0
Alanyaspor – Eyüpspor : 1-1
Samsunspor – Beşiktaş: 0-2
12 AĞUSTOS PAZARTESİ
21:00 Bodrum FK – Gaziantep FK
21:00 Rizespor – Başakşehir FK

Spor Haberleri