Beşiktaş Cenk Tosun'la neden sözleşme yenilemedi? Mete Vardar'dan açıklama geldi

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar'a, Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun'la neden sözleşme uzatılmadığına ilişkin soru soruldu. Soru üzerine Vardar, açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezon Beşiktaş'taki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Cenk Tosun, Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'ye transfer oldu. Kısa sürede gündem olan bu transfer taraftarların tepkisine de neden oldu.

Öte yandan Beşiktaş'ın Cenk Tosun'a sözleşme uzatmamasının nedeni merak edilmeye başlandı. Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar'a "Semih Kılıçsoy'un varlığından ötürü mü Cenk ile sözleşme uzatılmadı?" sorusu soruldu.

"CENK ARTIK BAŞKA TAKIMIN OYUNCUSU"

Bu sorunun üzerine Vardar, "Semih çok özel bir oyuncu. Karakterinden dolayı da yetiştirildiği aileden dolayı da çok kaliteli birisi. Kadromuzda olduğu için çok mutuluyum. İnşallah giydiği formayı taşıdığı armayı yukarıya çeker. Çok mutlu olurum. Cenk artık başka bir takımın oyuncusu onunla ilgili bir ifadem olmayacak. Dokuz numarayı artık Semih giyiyor" ifadelerini kullandı

Spor Haberleri