Berlin'e Kırmızı-Beyaz Akın! Taraftar Milli Takımı "Bozkurt" İşaretiyle Karşıladı

A Milli Takım, EURO 2024'te bu akşam Hollanda ile yarı final için mücadele edecek. Taraftarlar büyük bir heyecanla beklenen maç için Berlin'e akın etti. Türk Taraftarlar gol sevinci nedeniyle 2 maç ceza alan Merih Demiral için A Milli Takım otobüsünü bozkurt işaretiyle karşıladı.

DEV MEÇTA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Hollanda Futbol Federasyonu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Oyunun tutkusunu paylaşıyoruz" notunu ekledi. A Milli Takım ise Hollanda'nın bu paylaşımını Türkçe'ye çevirerek paylaşım yaptı.

Berlin polisi toplu olarak Bozkurt yapan Türk kortejini durdurdu. Alman polisleri Türk taraftarları Bozkurt yapmaması konusunda uyarıyor.

Hollandalı taraftarlar ise öğleden sonra Berlin fuar alanındaki Hammarskjoldplatz’ta bir araya gelecek. Polis, iki takım taraftarları arasında gerilim yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alıyor.

TÜRKİYE'DEN BERLIN'E UÇAK REKORU

Dev maçta Berlin Olimpiyat Stadyumunda oynanacak mücadele için maç saatine kadar Berlin Brandenburg Havalima'na rekor sayıda sefer düzenlenecek. Türkiye'den Berlin'e 25 uçağın gitmesi bekleniyor.

Berlin’de Türklerin ağırlıkta yaşadığı Kreuzberg bayraklarla süslendi. Yerel saat ile 16.00’da şehrin merkezi Kudamm’da buluşup bir yürüyüş
yapacak. Etkinliğe DJ’ler de katılacak.

TARAFTAR MİLLİ TAKIMI BOZKURT İŞARETİYLE KARŞILADI

Öte yandan EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'ya attığı gol sonrası bozkurt işareti yapan Merih Demiral, UEFA'dan 2 maç me cezası aldı. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak milli maç öncesi Türk taraftarlar Milli Takım'a destek için Berlin'e akın etti.

UEFA'nın verdiği cezaya tepki gösteren taraftarlar Berlin'de Milli Takım otobüsünü bozkurt işaretleriyle karşılaması dikkat çekti.

Spor Haberleri