Batshuayi'den Mauro Icardi Açıklaması

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi, takımın yıldız ismi Mauro Icardi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Batshuayi, Icardi için "Birbirimizi tamamlayan forvetler olduğumuzu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına Avusturya kampında devam eden Galatasaray'da Michy Batshuayi beIN Sports'un sorularını yanıtladı. Transfer sürecine ilişkin konuşan Batshuayi, Mauro Icardi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

"BENİM İÇİN YENİ BİR MEYDAN OKUMA"

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Batshuayi, "Çok iyi bir kamp dönemi geçiyor. Ben de iyi bir hazırlık yapıyorum. Benim için yeni bir meydan okuma. Birlikte iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Benden beklentiler yüksek olduğu için buna özen gösteriyorum ve buradan daha hazır ayrılacağımızı düşünüyorum." dedi.

"G.SARAY BENİ BİRKAÇ SENEDEN BERİ İSTİYORDU"

Batshuayi, transfer süreciyle ilgili soruya şu yanıtı verdi, "Çok güzel bir transfer süreci gerçekleşti. Galatasaray beni birkaç seneden beri istiyordu. Yönetim gerekenleri yaptı. Burada olduğum için mutluyum."

"MAURO İLE BENİM ÖZELLİKLERİM FARKLI"

Mauro Icardi içinse Batshuayi, "Açıkçası Mauro çok iyi bir oyuncu. Mauro ile benim özelliklerim farklı. Ben daha güçlüyüm ve hızlıyım. Onun oyun vizyonu çok geniş. Birbirimizi tamamlayan forvetler olduğumuzu düşünüyorum. İyi anlaşırsak ve iyi bir ikili olursak çok güzel sonuçlar ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri