Başkan Duyurdu: Nuri Şahin Barış Alper Yılmaz'ı İstiyor

EURO 2024'te A Milli Takım'ın formasını giyen Barış Alper Yılmaz performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Barış Alper Yılmaz'ın eski takımı Ankara Keçiörengücü Başkanı, Nuri Şahin'in milli yıldızı istediğini söyledi.

Geride bıraktığımız sezon Galatasaray'daki performansıyla transferin aranan ismi Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'teki A Milli Takım formasıyla değerine değer kattı. Avrupa devlerinin radarında olan yıldız futbolcu için teknik direktörlüğünü Nuri Şahin'in yaptığı Borussia Dortmund'un da devrede olduğu öne sürüldü.

Galatasaray, 2021 yılında Barış Alper'i 2.1 milyon euro karşılığında Ankara Keçiörengücü'nden kadrosuna katı. Sarı-Kırmızılılar, Barış'ın olası bir transferi durumunda Ankara ekibine yüzde 20 pay verecek. Barış Alper'in eski kulübü Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"NURİ ŞAHİN'İN İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM"

Akşam'a konuşan Tahiroğlu, "Barış Alper Yılmaz'ın yüzde 20 payı bizde ama bu konuda Galatasaray'dan bizimle bir görüşme talebi gelmedi. Liverpool istiyor, Arsenal istiyor diye duyuyorum ama Nuri Şahin'in kesinlikle istediğini biliyorum. 50 milyon euro fiyatın çıkacağını sanmıyorum. 30 milyon euro civarında satılabilir. Türk futbolu için gençlerin önünün açılması gerekiyor. İnşallah kendisi için hayırlı olan kararı verir. Önemli olan para değil. Önemli olan Barış Alper'in başarılı olacağı bir takıma gitmesi çünkü Türkiye'nin yüzü olacak." dedi.

Spor Haberleri