Barış Alper Yılmaz'a Yapılan O Edit Gündem Oldu

A Milli Takım, EURO 2024 çeyrek finalde bu akşam Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Maça saatler kala Barış Alper Yılmaz'a yapılan bir edit gündem oldu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası tüm heyecanıyla devam ediyor. A Milli Takım, bu akşam Hollanda ile yarı final için kozlarını paylaşacak. Büyük bir heyecanla beklenen çeyrek final maçı saat 22.00'da başlayacak. Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Türkiye-Hollanda maçı için nefesler tutuldu.

Dev karşılaşma öncesi sosyal medyada A Milli Takım'a özel yapılan editler de gündem oldu. Son olarak maça saatler kala A Milli Takım'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'a yapılan edit gündem oldu. Mackolik'in sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Cem Yılmaz'ın "AROG" filminde bir kesiti Barış Alper Yılmaz'a uyarladı. Paylaşıma "Barış Alper Yılmaz'ın Van Dijk'a çekeceği tarife" notu eklendi.

DEV KARŞILAŞMAYA FRANSIZ HAKEM

Karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Turpin'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Nicolas Danos ve Benjamin Pages yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer olacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Fransız Jerome Brisard oturacak.

MUHTEMEL 11:

TÜRKİYE: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Arda Güler.

HOLLANDA: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Simons, Malen, Depay, Gakpo.

Spor Haberleri