Barcelona'nın Yıldızı Galatasaray Yolunda

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezona iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak sağ bek hattına takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılı kulüp, aradığı yıldızı İspanya'da buldu.

Süper Lig'i 102 puanla şampiyon tamamlayan Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-Kırmızılı kulübün yapacağı transferler taraftarlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Aslan, transfere ilk olarak teknik direktör Okan Buruk'un acil olarak talep ettiği bir sağ bek olacak. Bu doğrultuda harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, Barcelona forması giyen yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

BARCELONA'DAN SAĞ BEK

Galatasaray, gündemine Barcelona forması giyen Portekizli yıldız Joao Cancelo geldi. Sacho Boey'in ayrılığı sonrası sağ bek mevkisini dolduramayan Cimbom, Portekizli yıldızı getirerek sağ bek sorununu çözmeyi düşünüyor.

Asıl mevkisi sağ bek olan Cancelo, sol bek pozisyonunda da görev yapabiliyor. 1.82 boyundaki futbolcunun Barcelona ile olan kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sonra eriyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

30 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Katalan ekibiyle 42 resmi maçta görev aldı.

Portekizli oyuncu bu maçlarda 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Spor Haberleri