Bugünkü Sürpriz Gelişmeden Sonra Sosyal Medya Yıkılıyor! Aziz Yıldırım'ın Dediği Mi Oldu?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, başkanlık seçimlerinde aday olma kararı aldı. Servet Yardımcı adaylıktan çekildiğini duyurdu. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresinde bu durumu önceden öngörmüştü. Yıldırım, "Başkan seçilirsem TFF Başkanı değişir" demişti.

Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığına yeniden aday oldu. Büyükekşi ile birlikte Servet Yardımcı ve İbrahim Hacıosmanoğlu da adaylığını açıklamıştı. Ancak Yardımcı, seçimden çekilme kararı aldı.

KULÜPLER BİRLİĞİ'NİN HAMLESİ

Kulüpler Birliği, TFF'nin olağanüstü genel kurula gitmesi için harekete geçmişti. Noter onaylı imza kampanyası başlatmış, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük kulüpler destek vermişti. Kısa sürede 140 imza toplanmıştı.

AZİZ YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe Başkanlık seçimlerinde aday olan Aziz Yıldırım dikkat çekici açıklamalar yapmıştı. Yıldırım "Ben başkan seçilirsem TFF Başkanı değişir, Ben seçilmezsem devam etme şansı var" demişti.

Yıldırım'ın bu sözleri şimdi doğrulanmış görünüyor. Büyükekşi'nin adaylıktaki ana rakibinin çekilmesi Yıldırım'ın tahminini güçlendiriyor.

SEÇİMİN ÖNEMİ VE GELECEK BEKLENTİLERİ

TFF başkanlık seçimleri 18 Temmuz'da yapılacak. Kulüpler Birliği'nin atmosferi daha da ısındı. Büyükekşi'nin olası başkanlığı futbol dünyasında büyük yankı uyandıracak.

Spor Haberleri