Ali Koç'a "Yıldırım" Gibi Yanıt

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, seçimlerdeki rakibi Ali Koç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek umutlarını son haftaya taşına Fenerbahçe'de bir diğer gündem maddesi de başkanlık seçimi.

Sarı-Lacivertli kulübün başkan adayı Aziz Yıldırım, Silivri ve Çevre Dernekler Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Yıldırım, konuşmasında başkanlık yarışındaki rakibi Ali Koç'u da hedef aldı.

"AYNAYA ÇOK BAKTIM"

"Ali Koç'un Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak istemeyen isimleri öğrenmek istiyorsan aynaya bak sözüne Aziz Yıldırım, "Sen hiçbir şey yapmıyorsun, etmiyorsun ondan sonra diyorsun ki suç onda, suç bunda. Aynaya bak kendini göreceksin. Baktım aynaya, çok baktım Ali Koç'u gördüm." diyerek cevap verdi.

"BORCU SAYIYORLAR AMA GELİRLERİ BANA YAZMIYORLAR"

Kulübün borçlarına ilişkin konuşan Aziz Yıldırım, "Borcu sayıyorlar ama gelirleri bana yazmıyorlar. Stadı 100 milyon dolara yaptık, Yılda 40 milyon dolar geliyor. Borcu yazıyorsun, onu da bana yaz." dedi.

"BEN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERİYORUM"

Ali Koç'un şampiyonluk sözü vermiyorum açıklamasına gönderme yapan Yıldırım, "Şampiyonluk sözü vermiyorum" diyor, "Ben varken şampiyon yapmayacaklar" diyor. Neden adaysın o zaman? Ben şampiyonluk sözü veriyorum." ifadelerini kullandı.

"İZMİR ÇETESİNİN KÖKÜNÜ KURUT"

"İzmir çetesi var. Çeteyi biliyorsun; sen Fenerbahçe başkanısın, kökünü kurut. Ben varken Özgür Yankaya gelemez dedim, 5 yıl gelemedi. Ben gittim, hemen bizim maça verdiler."

"BİZ F.BAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPMAYA GELİYORUZ"

Çocuklarımız artık mutlu olamlı diyerek şampiyonluk vurgusunu yineleyen Yıldırım, "Yönetimin yaptıkları iyi şeyler için teşekkürler. Fenerbahçeliler olarak mutlu oluyoruz. Fenerbahçe en büyüktür. Bunun herkesin farkında olması lazım. Çocuklarımız artık mutlu olmalı, okullarına rahat rahat gitmeli. Biz Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geliyoruz." şeklinde konuştu.

Spor Haberleri