Aziz Yıldırım, Ali Koç'un O Hareketine İzin Vermedi

Fenerbahçe dün tarihi gününü yaşadı. Mevcut Başkan Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım arasında kıyasıya bir yarış gerçekleşti. Fenerbahçe'nin yeni başkanı yeniden Ali Koç oldu. Toplantının sonunda damga vuran görüntüler kameralar tarafından kaydedildi. O anlardan en dikkat çekici olan ise Ali Koç'un Aziz Yıldırım'a yaptığı bir hareket oldu...

Fenerbahçe'nin yeni başkanı dün yapılan olağan seçimle belli oldu. Başkanlık için mevcut başkan Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım yarıştı. Yarışın galibi yeniden Ali Koç oldu.

Yarışta Ali Koç 16 bin 464; Aziz Yıldırım ise 10 bin 483 oy aldı. Tarihi günün dikkat çeken anlarından birisi de seçimin sonunda gerçekleşti.

Başkanın belli olmasından sonra Fenerbahçe üyeleri Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ı tribüne çağırdı. İki başkan tribünlere gelerek taraftarı selamladı. Kameralara dikkat çeken bir an yansıdı.

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın elini havaya kaldırmak istedi. Ancak Yıldırım "Hayır" diyerek karşı çıktı. Ali Koç'un bir kez daha aynı hamleye yapması üzerine Aziz Yıldırım yeniden Ali Koç ile el ele tutuşmayı reddetti, taraftarı selamlamaya devam etti.

İşte kameralara yansıyan o anlar:

Spor Haberleri