Atletico Madrid, Old Trafford'dan turla çıktı!

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Manchester United'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek tur atladı.

Ligde zirvenin hayli uzağında kalan, sürekli olarak takım içi gerginliklerle gündeme gelen Cristiano Ronaldolu Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne de veda etti.

Son 16 turunda İspanya'da 1-1'lik beraberliği aldığı Atletico Madrid'i Old Trafford'da konuk eden Ralf Ragnick'in öğrencileri, 41. dakikada Renan Lodi'nin attığı gol ile karşılaşmadan 1-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Atletico, toplamda 2-1'lik skor ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmayı başardı.

Manchester United topa daha fazla sahip olan ekip olsa da net fırsat yaratmakta zorlandı. Bulduğu pozisyonlarda ise Atletico kalecisi Jan Oblak'ın önemli kurtarışları skorun değişmesini engelledi.

İspanyol ekibi geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne yine son 16 turunda bir başka İngiliz ekibi Chelsea'ye 2 maçta toplam 3-0'lık skorla yenilerek veda etmişti. Manchester United ise geçen sene UEFA Avrupa Ligi'nde finalde penaltılarla Villarreal'e kaybetmişti.

Spor Haberleri