Antalyaspor'da Alex de Souza Dönemi Başlamadan Bitiyor!

Antalyaspor'un teknik direktörü Alex de Souza, Fenerbahçeli taraftarlarla fotoğraf çektirip imza vermesi nedeniyle yaşan olayların ardından ayrılma kararı aldı.

Antalyaspor'un teknik direktörü Alex de Souza, geçtiğimiz günlerde yapılan idmanın ardından Fenerbahçeli taraftarlarla fotoğraf çektirmiş ve imza vermişti. Bu duruma tepki gösteren Akdeniz ekibi, konuya ilişkin sert bir açıklama yayınlamıştı. Yaşananların ardından Brezilyalı teknik direktör takımdan ayrılmaya karar verdi.

ALEX DE SOUZA SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDEYİ KULLANACAK

Alex de Souza'nın temsilcisi, Antalyaspor yönetimiyle görüşmek için Türkiye'ye geldi. Alex de Souza'nın sözleşmesinde '10 Temmuz 2024 tarihine kadar Transfer tahtası açılmazsa; Antalyaspor'a tazminat ödemeden tek taraflı sözleşmesini feshedebilir' maddesi bulunuyor.

ANTALYA'NIN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Antalyaspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

"Bugün sosyal medyada, takımımızın Burdur kampı sırasında başka takım taraftarlarının Teknik Direktörümüz Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza aldığı görüntülerini biz de yönetim kurulu olarak şaşkınlık ve üzüntü ile gördük.

Yapılan araştırma sonucunda:

Hiç kimsenin alınmadığı antrenman sahasına kamp yapılan tesisin ve antrenman sahasının güvenliğinden sorumlu kişilerin zafiyeti nedeniyle kulübümüzden izinsiz olarak bazı kişilerin alındığı tespit edilmiştir. Bu zafiyet ile ilgili gerekli girişimler kulübümüz tarafından yapılmıştır.

Takımımızın Burdur kampındaki sevk ve idaresinden sorumlu profesyonellerimizin görüşü ve savunması alınmış, güvenliğin tam olarak sağlanması konusunda gerekli girişimler yapılmış, bundan sonra bir daha bu tür görüntülerin yaşanmaması için sorumlu kim varsa en sert dille uyarılmıştır.

Taraftarımızın bu konudaki serzenişini haklı ve yerinde bir tepki olarak görüyor, aynı düşünceleri ve üzüntüleri paylaşıyoruz.

Bundan sonra kamplarda, hazırlık maçlarında ve resmi müsabakalarda benzer görüntülerin yaşanmaması için tüm önlemlerin alınacağını saygıyla duyururuz."

Spor Haberleri