Antalyaspor'da Alex de Souza Dönemi Başlamadan Bitebilir

Süper Lig ekibi Antalyaspor, Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılmasının ardından Alex de Souza ile anlaşmaya vardı. Brezilyalı çalıştırıcının Akdeniz ekibiyle dönemi başlamadan bitebilir.

Antalyaspor’da Sergen Yalçın’dan. boşalan teknik direktörülük koltuğunu Alex de Souza ile doldurdu. Büyük bir heyecanla beklenen Souza dönemi başlamadan bitebilir. Brezilyalı teknik adamın sözleşmesindeki bir detay gündem oldu.

ALEX DE SOUZA'NIN MAAŞI BELLİ OLDU

Antalyaspor, teknik direktörlük kariyeri olarak ikinci durağı olan Alex de Souza’nın Sergen Yalçın’dan daha düşük bir ücretle anlaşma sağladı. Yalçın’a yarım sezon için 18 milyon 500 bin TL ödeme yapan Akdeniz ekibi, Alex de Souza’ya ise 1 yılda mevcut kura göre yaklaşık 21 milyon TL verecek.

Kırmızı-Beyazlılarla 2 yıllık sözleşmeye imzasını atan Brezilyalı teknik adamın teknik heyetine aldığı Mehmet Aureliao, Joao Paolo ve Ze Roberto’nun alacağı maaş ortaya çıktı. Akdeniz ekibinin kasasından 4 teknik adam için yılda yaklaşık 600 bin Euro çıkaracak.

SÖZLEŞMESİNDE FESİH MADDESİ BULUNUYOR

Alex de Souza’nın sözleşme detaylarında da göze çarpan maddeler bulunuyor. Sergen Yalçın’ın ilk transfer döneminde tahtası kapanan ve takviye yapamayan Antalyaspor’da Alex ise işini sağlama aldı. Brezilyalı teknik adamın, transfer tahtasının açılmaması halinde sözleşmesinde tek taraflı fesih maddesi olduğu ortaya çıktı.

TRANSFER ENGELİNİN KALKMASI İÇİN 1.2 MİLYON EURO GEREKİYOR

Erkan Eyibil, Amar Gerxhaliu, Gustavo Blanco Leschuk, Fedor Kudriashov ve Sherel Floranus’tan doğan borçlar sebebiyle FIFA’da sonuçlanmış 5 dosyası bulunan Kırmızı-Beyazlıların bu sorunu aşabilmesi için ilk etapta yaklaşık 1.2 milyon Euro gerekiyor.

Spor Haberleri