Antalyaspor, hazırlık maçında 20 dakikada 3 gol yedi: Takımı sahadan çekti!

Süper Lig ekibi Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi sancılı başladı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İran ekibi BF Sepahan ile karşılaşan Antalyaspor, 20 dakikada 3-0 geriye düştü.

Yeni sezon hazırlıklarına son hızla devam eden Antalyaspor, hazırlık maçında İran ekibi BF Sepâhân ile karşı karşıya geldi. 20 dakikada kalesinde 3 gol gören Akdeniz ekibi, sürpriz bir harekete imza attı.

27. DAKİKADA SAHADAN ÇEKİLDİLER

Mücadelede dakikalar 27'yi gösterirken, iki takım anlaşarak takımlarını sahadan çekti. Kırmızı beyazlılar X hesabından yaptığı açıklamada, "Antalyaspor ile BF Sepâhân arasında oynanan hazırlık karşılaşması, her iki takım oyuncularının sakatlık riskinin artması sonucu teknik ekiplerin talebi ve müsabaka hakeminin onayı ile 27. dakikada sonlandırılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Yapılan bu duyurunun ardından Antalyaspor taraftarı, sosyal medya kullanıcıları teknik direktör Alex’e sert eleştirilerde bulundu.

ALEX DE SOUZA'NIN KARNESİ

Teknik direktörlüğünü Alex de Souza'nın yaptığı Antalyaspor, ilk iki hazılık maçında Akron Tolyatti ve Sivasspor ile karşılaştı.

Akdeniz ekibi, bu iki karşılaşmada da sahadan mağlup ayrıldı.

Spor Haberleri