Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu Kararını Verdi

Süper Lig'in son haftasında Ankaragücü, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'a 4-2 yenilerek küme düştü. Bu durumun ardından Başkent ekibinin teknik direktör Emre Belözoğlu'nun istifa edeceği öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu dün akşam oynanan maçlarla sona erdi. Deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşan Ankaragücü 4-2 mağlup oldu. Bu skorla birlikte başkent ekibi küme düştü.

EMRE BELÖZOĞLU İSTİFA EDİYOR

Ankaragücü'yle birlikte küme düşen Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrılmak için görüşmeler yaptığı ve kısa süre içinde istifa edeceği öğrenildi.

Ankaragücü başkanı ile yaptığı görüşmeden sonra istifa kararı alan Emre Belözoğlu'nun kısa süre içinde resmi duyuruyu yapacağı öğrenildi.

"SOYUNMA ODASINDA OYUNCULARLA HELALLEŞTİK

Emre Belözoğlu dün yaptığı açıklamada, "Ben İsmail Başkan ve Yusuf Bey ile görüşüp zaten bir karar veririm. Bunu da ilk siz öğrenirsiniz. Biz kimseyle görüşmedik, soyunma odasında oyuncularla helalleştik." demişti.

EMRE BELÖZOĞLU HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

87. dakikada Enis Destan'ın beraberlik golü ile küme hattına düşen MKE Ankaragücü, tüm hatlarıyla Trabzonspor kalesine saldırarak geride büyük boşluklar verdi. Maçın uzatma dakikalarında iki gol daha bularak hat trick yapan Enis Destan, Ankaragücü'nü 2. Lig'e yollarken, sonuç karşısında Ankara temsilcisinin teknik direktörü Emre Belözoğlu gözyaşlarını tutamadı.

Spor Haberleri