Amedspor'a kötü haber: 9 ay yok

Amedspor'un Süper Lig'den transferi Dilhan Demir büyük bir talihsizlik yaşadı. Genç futbolcu sakatlığı nedeniyle 9 ay sahalarda uzak kalacak.

Amedspor, sezonun ikinci yarısında Gençlerbirliği’nden kiralık olarak kadrosuna kattığı genç kanat oyuncusu Dilhan Demir’den kötü haber aldı. 23 yaşındaki futbolcu, antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapattı.

Dilhan Demir Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'nden kiralandı

ANTRENMANDA YAŞANAN TALİHSİZLİK

Tigris Haber'in aktardığı bilgiye göre dün gerçekleştirilen idmanda iki pozisyon sonrası yerde kalan Demir’e saha içinde ilk müdahale yapıldı. Ardından hastaneye kaldırılan genç oyuncunun yapılan tetkiklerinde çapraz bağ kopması ve menisküs yırtığı tespit edildi.

9 AY SAHALARDAN UZAK

Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Demir’in sahalardan yaklaşık 9 ay uzak kalacağı öğrenildi. Genç futbolcu, ameliyat için Almanya’ya gidecek ve ardından uzun bir rehabilitasyon sürecine başlayacak.

Dilhan Almanya'da ameliyat olacak

AMEDSPOR’UN PLANLARI DEĞİŞECEK

Sağ ve sol kanatta görev yapabilen Demir’in yokluğu, Amedspor’un hücum hattında önemli bir eksik yaratacak. Teknik heyetin, sezonun kalan bölümünde kadro rotasyonunu yeniden şekillendirmesi bekleniyor.
Her ne kadar sezonu kapatmış olsa da, genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çeken Dilhan Demir’in rehabilitasyon sürecini tamamladıktan sonra sahalara güçlü bir dönüş yapması bekleniyor. Kulüp yönetimi ve taraftarlar, oyuncunun yeniden takıma katkı sağlayacağı günleri sabırsızlıkla bekliyor.

Spor Haberleri