Amedspor önce anlaştı sonra iptal etti

Amedspor'da Ömer Bayram, yönetimin ayrılık kararı aldığını duyurdu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Amedspor’da Ömer Bayram yönetimden gelen ayrılık kararını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ömer Bayram daha öncesinde anlaşmış olmalarına rağmen yönetimin böyle bir karar aldığını belirtti.

“DEVAM ETMEK İSTEMEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER”

Ömer Bayram açıklamasında "Merhabalar, bunu belirtmek isterim ki sosyal medyada yazılan 'menajer krizi' diye hiçbir şey yok. Bugün anlaşılmıştı, hatta bilet bakarken telefonum çaldı ve benimle devam etmek istemediklerini söylediler. Ben de bu durumu saygıyla karşıladım. İlerleyen günlerde kendi açıklamamı yaparım. Saygılar" sözlerini sarf etti.

32 MAÇTA 6 ASİST KAYDETTİ

Bu sezon Amedspor formasıyla 32 maça çıkan Ömer Bayram, 6 asist kaydetmeyi başardı. Bayram geçtiğimiz sezonun başında Eyüpspor’dan transfer edilmişti.

Spor Haberleri