Amedspor maçıyla başlayacak: Keçiörengücü ilk kez oynayacak

TFF 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü, yarın sahasında Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçla bir ilk de yaşanacak.

TFF 1. Lig'in 28. haftasında Ankara Keçiörengücü ile Amedspor, yarın akşam karşı karşıya gelecek.
Ankara Keçiörengücü ile Amed Sportif Faaliyetler arasındaki karşılaşma, Keçiören Aktepe Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak.

BİR İLK YAŞANACAK

Bu maçla birlikte Keçiören Aktepe Stadı'nda ilk kez akşam saatlerinde bir karşılaşma oynanmış olacak.

Uzun süren çalışmaların ardından stat, gece müsabakalarına uygun hale getirildiği bildirildi.

Mevcut aydınlatma sisteminde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılırken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kriterlerinin karşılanması için gerekli teknik düzenlemeler tamamlandı.

JENERATÖR DESTEĞİ

Stadın elektrik altyapısı tamamen yenilenirken, jeneratör desteği de sağlandı.
Aydınlatma sisteminin standartlara uygun hale getirilmesinde Keçiören Belediyesi de katkıda bulundu. Keçiörenli taraftarlar, yarın ilçelerinde oynanacak ilk akşam maçına tanıklık edecek.(AA)

Spor Haberleri