Ali Koç'a oy vermeyen tek kulüp G.Saray çıktı!

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklama yaptı

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 19 Süper Lig kulübünün 18'inin oyunu alarak yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi. Galatasaray ise Ali Koç'a oy vermedi ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı destekledi.

Metin Öztürk, Galatasaray olarak Ali Koç'a oy vermediklerini ve Hasan Arat'ın başkan olmasını istediklerini belirtti. Öztürk, "Biz, 2 sene başarısız performans gösteren bir Kulüpler Birliği Başkanını yeniden seçmek istemedik" dedi.

Murat Sancak ise Hasan Arat'ın Beşiktaş'a daha fazla vakit ayırmak için aday olmak istemediğini söyledi. Sancak, Ali Koç'un aday olmasını talep ettiklerini ve kendisinin bu talebe olumlu cevap verdiğini ifade etti. Sancak, Ali Koç'u tebrik ederek yeni sezon için başarılar diledi.

Spor Haberleri