Ali Koç Ferdi Kadıoğlu İddialarına Son Noktayı Koydu

Süper Lig devi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, adı transfer dedikodularına karışan Ferdi Kadıoğlu için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başkanlık seçimi öncesi Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın programına katıldı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Koç, Ferdi Kadıoğlu'nun transferine ilişkin de konuştu.

"FERDİ'NİN BİZDE KALMASI ŞART"

Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılmasını istemediklerini belirten Koç, "Ferdi'yle sezon ortasında ilgilenen çok kulüp vardı. Henüz gelmiş bir teklif yok. Geldiğimiz noktada verdiğimiz sözler, yapmak istediklerimiz itibarıyla Ferdi'nin bizde kalması şart. 35-40 milyon euro gibi olağanüstü bir şey gelirse konuşuruz ama Ferdi bizde çok mutlu. Ferdi'nin %100 Fenerbahçe'de kalması için biz yönetim olarak pozisyonumuzu aldık. Ferdi de bir sene daha Fenerbahçe'de seve seve oynar."

"TUTAMAYACAĞIMIZ SÖZÜ VAAT OLARAK VERMEK İSTEMİYORUZ"

Transfer çalışmalarına ilişkin de konuşan Ali Koç, "Alacağımız oyuncular belli. Hatta bazı yöneticilerimiz, 3-5 fazla oy alacağız diye bitmemiş bir işi açıklamak istiyorlar. Kesinlikle olmaz diyorum. Giderler bir ülkeye, çok önemli futbolcuymuş gibi bir fotoğraf çekerler, servis ederler ve transfer ediyoruz diye sunarlar. Halbuki transferden çok uzaklardırlar. Biz böyle bir yaklaşımı istemiyoruz. Tutamayacağımız sözü vaat olarak vermek istemiyoruz.

Biz sorduk, kimi istiyorsun diye? İllaki buraya getirmek istediğiniz bir isim var mı dedik? Ben profil veririm dedi önce, isim vermem dedi. O pozisyonları, benzer pozisyonları ihtiyacı olduğunu ve orada hem fikir olduk." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri