Ahmet Çakar'dan Galatasaray'a Sert Sözler: Omurgasız

Ahmet Çakar, katıldığı programda Galatasaray'a sert sözlerle eleştirdi. Çakar, Sarı-Kırmızılı kulüp için "Galatasaray hiçbir zaman omurgalı durmamıştır. Hiçbir kulüp durmamıştır ama bunların içerisinde flamaya Galatasaray taşır." dedi.

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı YouTube programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 18 Temmuz'da yapılacak olan başkanlık seçimine ilişkin konuşan Çakar, Galatasaray'ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkan'ı Mehmet Büyükekşi'yi destekleyeceğini söyleyerek Sarı-Kırmızılı kulüp için "Galatasaray hiçbir zaman omurgalı durmamıştır." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY ÇOK DEŞİFRE OLDU"

İşte Çakar'ın açıklamaları şöyle;

"Galatasaray hiçbir zaman omurgalı durmamıştır. Hiçbir kulüp durmamıştır ama bunların içerisinde flamaya Galatasaray taşır. En ufak bir menfatine dokun bütün kulüpler için böyle ama Galatasaray çok deşifre oldu. Galatasaray'a 10 tane iyilik yap 11'incisinde iyilik yapma ya da kötülük yap senden kötüsü yok. Örnek 2 senen Yusuf Günay ve Mehmet Büyükekşi Galatasaray'ı sırtında taşıdılar. Antalya maçı öncesi Fenerbahçe Ankaragücü'nü hatalı penaltı sonucu yendi. Çok ağır bir açıklama geldi. 'Pılını pırtını topla Tükiye'nin gelmiş geçmiş en başarısız federasyonu olarak defolup gidip Riva'dan' gibi omurgasız, riyakar bir açıklama yaptı. Bu açıklamadan 7 ay sonra Dursun Özbek 'Mehmet Büyükekşi'ye şans verelim.' dedi. Göreceksiniz Galatasaray Mehmet Büyükekşi'yi destekleyecek." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri