×
  • Anasayfa
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • Dünya
  • Yaşam
  • Spor
  • Sağlık
  • Otomotiv
  • Sıcak Haber
  • Finans
  • Magazin
  • Özel Haber
  • Bilim ve Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Programlar
  • Tanıtım Bülteni
  • Eğitim
☰
  • Anasayfa
  • Spor

Milli takımda Zehra Güneş sancısı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Zehra Güneş sancısı yaşandı.

23 Haziran 2025 Pazartesi 10:14
15

2025 Kadınlar FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) İstanbul'da düzenlenen ikinci haftasındaki son maçında Türkiye, Brezilya'ya 3-1 yenildi.

25

Bu millilerimizin Milletler Ligi'ndeki ilk yenilgisi oldu. Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş, çok kısa süre oynayabildi.

35

Antrenmanda gözüne gelen top nedeniyle Güneş sakatlanmıştı. Gözünün etrafı moraran Güneş, koruyucu gözlükle oynamak zorunda kalmıştı.

45

Brezilya maçında Ana Cristina, 26 sayıyla yıldızlaşırken, Zehra'nın eksikliği de buna neden oldu. Milliler, organizasyonun 3. ayağı olan Hollanda etabının ilk maçında 9 Temmuz Çarşamba günü ev sahibi takım ile karşı karşıya gelecek.

55

Zehra Güneş'in Hollanda etabına kadar tamamen iyileşmesi bekleniyor. Filenin Sultanları, Hollanda etabının hazırlıklarına da ara vermeden başlıyor.

Spor Haberleri

© 2005

Halk TV


‧ Anasayfa ‧ İletişim