Adana Demirspor Vize Engeline Takıldı İtalya Kampına Gidemedi!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, yeni sezon öncesi 2. etap kamp çalışmaları için İtalya'ya gitmek istedi ancak vize engeline takıldı. Kulüp, yaptığı açıklamada "Kamp programımızın sürekliliği ve kalitesi açısından ikinci kampın yine Bolu'da devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, takımın 2. etap Kamp çalışmaları ve hazırlık maçları için iki sezon önce olduğu gibi İtalya'nın Roccaraso bölgesine gideceğinin daha önce kamuoyuyla paylaşıldığı belirtildi.

Ancak takımdaki bazı oyuncuların vizelerinin çıkmadığı gerekçesiyle kulüp, 2. etap kampını da Bolu'da yapacağını duyurdu.

Mavi-lacivertli ekipten yapılan bilgilendirme açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"İtalya Konsolosluğu tüm gerekli evraklarımızı hazırlamamıza, kamp organizatörlerinden ve Napoli ile Bari takımlarından gelen davet yazılarına rağmen vize müzakerelerini geç başlatmıştır. Bunun ardından Dışişleri Bakanlığımız, daha önce kulübümüzde görev alan ve şu anda A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü olan Vincenzo Montella, Napoli Futbol Kulübü Başkanı ve diğer yetkililerin telefonları ve maillerinin ardından şu an Bolu'da kamp yapan takımımızın futbolcu, personel ve teknik heyeti 3 farklı şehre vize randevusuna gönderilmek istenmiştir. Bunun ardından teknik direktörümüz Michael Valkanis'in kararı doğrultusunda, A takım kamp programımızın sürekliliği ve kalitesi açısından ikinci kampın yine Bolu'da devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Spor Haberleri