Acun Ilıcalı Milli Futbolculara Gelen O Tepkilere Ateş Püskürdü

Fenerbahçe As Başkanı Acun Ilıcalı, EURO 2024'te A Milli Takım oyuncularına gelen ağır eleştirilere tepki gösterdi. Ilıcalı, "Bel altı vurma olaylarına hayretle seyrediyorum" dedi.

EURO 2024'te A Milli Erkek Futbol takımı çeyrek finalde Hollanda'ya elendi. Ay-yıldızlılar performansları ile göz doldursa da başta sosyal medya olmak üzere ağır eleştirilere maruz kaldı.

DHA'ya konuşan Fenerbahçe As Başkanı Acun Ilıcalı, hem millilerin performansını değerlendirdi hem de gelen eleştirilere tepki gösterdi. Ilıcalı, şunları dile getirdi:

"BAZEN TOP BİZİ SEVER BAZEN DE RAKİBİ"

"Hem gururlandık hem de üzüldük. Çocuklarımız bugün müthiş bir performans sergilediler. O kadar yürekten ve kalpten oynadılar ki çok üzgünüm çünkü bence bu sefer yarı finali hak eden bizdik. Tabii futbolda topun da sevmesi lazım. Bazen top bizi sever, bazen de rakibi. Bugün top Hollanda’yı sevdi diyebilirim. En azından uzatma yüzde 100 hakkımızdı ama olmadı."

"BU MİLLİ ÇOCUKLAR HEPİMİZİN"

"Ben bazen anlayamıyorum insanları. Bu milli çocuklar hepimizin. Bana göre memleketi temsil eden vatansever çocuklar. Bu çocukların performansı üzerinden bel altı vurma olaylarına hayretle seyrediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte milli takımımızın hepimizi temsil ettiğini iyi bilip, oradaki oyuncularımızı hep motive etmeye çalışırız. Oyuncularımıza bu şekilde eleştiri yapılmasını kabul etmiyorum. Samet de ona Allah’ın lütfu işte. Samet için ‘Sen yoktun kazandık’ gibi şeyler okudum. Çok da üzülmüştüm. Bugün Allah da ona güzel bir gün yaşattı. En azından kendisi açısından. Milli takım kaybetmiş olabilir ama Samet 'İşte buradayım' dedi. Turnuva boyunca da iyi oynadı"

"YORGUNKEN İKİ GOL YEDİK"

"Başarılı olduğumuz kesin. Ama hepimiz kaçan fırsata üzüldük bence. Milli takımımızın daha iyi bir noktaya gelebileceği bir turnuvada fırsatları kaçırdık. Bugün hocamız genelinde iyi bir performans sergiledi ve bence başarılıydı. Ama sanki üç günde bir maç olan bir süreçte oyuncu değiştirme olayına biraz daha meyilli olmalıydı. Çünkü biraz çocuklar yoruldu, belli ettiler. Yorgunken de iki gol yedik. Sonra da tren kaçtı"

Spor Haberleri