Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a 10 Milyonluk Dava!

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Sarı-Lacivertli kulübün başkan adayı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe 8-9 Haziran'da başkanlık için seçime gidecek. Seçim öncesi mevcut başkan Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde olan Acun Ilıcalı'dan flaş bir hamle geldi.

ILICALI'DAN YILDIRIM'A SUÇ DUYURUSU

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında söylediği asılsız iddia ve hakaretleri nedeniyle suç duyurusunda bulunduğu öne sürüldü.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davası açtı.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı ile ilgili şu sözleri kullanmıştı;

"Dominik'te FETÖ'cülere pasaport veriyormuş. Çağırdım. 'Yapma, senin için kötü olacak' dedim, uyardım. 'Ya ben yapmıyorum etmiyorum falan' dedi ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın.

Adnan Oktar konusuna girersem, sokağa çıkamaz. Adnan Hoca meselesinde onun için oturdum 3 bin 500 sayfa fezleke okudum. Suçlananların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor."

Spor Haberleri