4 maçlığına Mustafa Denizli ve ardından Stefan Kuntz...

A Milli Takım teknik direktörlüğü için Şenol Güneş'ten sonra Stefan Kuntz'u getirmek için girişilmelere başlayan TFF'de bir grup yönetici, son 4 maçta Mustafa Denizli'nin göreve gelmesi yönünde görüş bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Şenol Güneş'in ayrılmasının ardından yeni hocanın kim olacağı merakla bekleniyor.

TFF Yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop A Milli Takım'dan sorumlu isim yapılmasından sonra Alman teknik direktör Stefan Kuntz ile her konuda anlaştı. Kuntz, son detayları görüşmek üzere İstanbul'a gelirken TFF yönetiminde Alman teknik direktöre karşı çıkan bir grup bulunuyor.

Mustafa Denizli'den yeşil ışık!

Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre, Kuntz ismine karşı çıkan grubun Dünya Kupası'na katılmak için uzun vadeli bir planlama yerine 4 maçlığına tecrübeli Türk bir teknik direktörün A Milli Takım'ın başına geçmesini istediği öğrenildi. Mustafa Denizli ile görüşme yapılırken tecrübeli teknik direktörün 4 maçlık teklife olumlu baktığı ve takımı Dünya Kupası'na götürebileceğini söylediği belirtildi.

Son sözü Nihat Özdemir söyleyecek!

Yaşanan gelişmelerin ardından gözler TFF başkanı Nihat Özdemir'e çevrildi. Özdemir, Hamit Altıntop'un istediği gibi Alman ekolü ve ya Dünya Kupası'na katılmak için 4 maçlık Mustafa Denizli formülü arasında karar verecek. A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için hafta sonuna kadar karar verilmesi bekleniyor.

Spor Haberleri