Varank, Erdoğan'ın Parkeden Fotoğrafını Paylaştı

AKP'li Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma arkadaşlarıyla birlikte basketbol sahasında çekilmiş fotoğrafını "Maç sonrası özçekim" notuyla paylaştı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışma arkadaşlarıyla birlikte basketbol oynayarak keyifli bir zaman geçirdi.

Meclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından 'Maç sonrası özçekim' başlıklı bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basketbol maçından sonra çekilmiş olup, Erdoğan'ın siyah eşofman altı ve tişörtü ile beyaz ayakkabı giydiği dikkat çekti.

Maçta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Meclis Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, AKP İzmir milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Alpay Özalan ile Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu eşlik etti.

Skorbordda yeşil takımın, beyaz takımı 80-34 yendiği görüldü.

Varank, daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçlarına ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Siyaset Haberleri