Cem Küçük'e çok sert 'teğmen' tepkisi!

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Cem Küçük'ün yeni mezun teğmenlerden rahatsız olmasına çok sert yanıt verdi. Özdağ, "Mustafa Kemal’in askeri olmayan Yunan ordusunun Haçlı ordusunun askeridir" dedi.

Harp Okulları'nın mezuniyet törenlerinde her sene mezun teğmenlerin okuduğu Cumhuriyet yemini AKP'lileri rahatsız etti. Teğmenler, yemini etmeden önce kılıçlarını çatıp Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye de bağırdı.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, X hesabından teğmenlere darbeci iması yaptı. Küçük, "“Mustafa Kemal’in askerleriyiz” muhaliflerin kullandığı dildir. Kabul edilemez. 1960 darbesine giden süreç 1954’de iki yüzbaşının sucuklu yumurta yemesiyle başlamıştı. Demokrat Parti bu gelişmeleri hafife almış, bedelini ağır ödemişti. AK Parti gereken soruşturmayı ivedilikle yapmalıdır" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da, Küçük'e sert bir yanıt verdi. Özdağ, AKP iktidarında yaşanan Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını hatırlatıp, "Atatürk’ün subaylarına yaptığın düşmanlık, kustuğun kin yetmedi şimdi 21 yaşındaki tek suçu Atatürk’ü sevmek olan teğmenlere saldırıyorsun" dedi.

"Mustafa Kemal’in askeri olmayan Yunan ordusunun Haçlı ordusunun askeridir" diyen Özdağ'ın paylaşımı şöyle:

"SEN VE MENSUP OLDUĞUN YUNAN ORDUSU KAZANSAYDI...."

"Cem Küçük ve Cem Küçük ile aynı çizgide olup bir gündür genç teğmenlere saldıranlar, Orduyu FETÖ’cülere verdiniz, Atatürkçü subayları komplolar ile hapse attımız, devlet onur madalyası almış gazilerimizi hücre hapsinde tuttunuz, tekerlekli sandalyede oturan gazimizi intihara sürüklediniz, FETÖ’nün darbe yapacak kadar güçlenmesinin önünü açtınız. 15 Temmuz gecesi FETÖ ve sizin zulmünüzü yıllarca yaşayan Atatürkçü general ve subaylar darbeyi bastırdı. Darbeden sonra SADAT zulmü ve tasfiyeleri başladı. Bugüne kadar devam etti. FETÖ gitti METÖ geldi. Yaptığınız bütün Atatürk’ü silme, küçük gösterme çalışmalarına rağmen Türk gençliğinin içinden Atatürk çıkıyor. Cem Küçük, Mustafa Kemal’in askeri muhalefet söylemi değil her onurlu Türk vatandaşının söylemidir. Mustafa Kemal’in askeri olmayan Yunan ordusunun Haçlı ordusunun askeridir. Ergenekon-Balyoz’da Atatürk’ün subaylarına yaptığın düşmanlık, kustuğun kin yetmedi şimdi 21 yaşındaki tek suçu Atatürk’ü sevmek olan teğmenlere saldırıyorsun. Sen Atatürk’e saldırır, 17/25 Aralık’ta para götürenleri savunursun. Seni ve mensup olduğun Yunan ordusu kazansaydı diyen Kadir Mısırlıoğlu zihniyetini tanıyoruz. İstiklal Harbini kazandığımız için üzülmeye devam edin"

Siyaset Haberleri