Tuğrul Türkeş'ten eleştirilere Mehmet Akifli yanıt! "Köyün köpekleri..."

AKP'li Tuğrul Türkeş, Osman Kavala'yı ziyareti nedeniyle MHP ve İYİ Partili kız kardeşinden gelen tepkilere Mehmet Akif Ersoy'un şiiri ile yanıt verip kısa bir açıklama yaptı.

AKP Milletvekili ve MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala çıkışının yankısı devam ediyor.

MHP'den ve İYİ Partili kız kardeşi Ayyüce Türkeş Taş'tan gelen sert sözlere Tuğrul Türkeş, X hesabından yanıt verdi.

İstiklal Marşı yazarı Mehmet Akif Ersoy'un şiirini de paylaşan Türkeş, altına bıraktığı kısa notta da babası Alparslan Türkeş'e atıf yapmadığını iddia etti. Türkeş'in paylaşımı şöyle:

NELER OLMUŞTU?

MHP'den AKP'ye geçen Tuğrul Türkeş, Gezi Direnişi nedeniyle ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklamıştı. Tuğrul Türkeş, öğrendiği milliyetçilik gereği bunu yapacağını ifade etmişti. Tuğrul Türkeş'e babanın partisinden çok sert yanıtlar gelmişti. MHP'li Semih Yalçın, karaktersiz bile demişti. Türkeş'in bir röportajında da babasının hapis yattığı vakitleri hatırlatması üzerine İYİ Partili kız kardeşi Ayyüce Türkeş Taş'tan sert sözlerle tepki gelmiş ve babasının tartışmalara karıştırılmasından rahatsızlığını dile getirmişti.

Siyaset Haberleri