AKP iktidarının yönetimindeki Türkiye, son birkaç aydır gözaltı dalgası yaşıyor. Gazeteciler ve siyasetçiler ifadeleri ve işlerini yapmaları nedeniyle gözaltına alınıyor. Bazı siyasetçiler ve gazeteciler de tutuklandı.
Son gözaltılar da Halk TV'ye yapıldı. Gazeteci Barış Pehlivan, mesleğini yaptığı için gözaltına alındı. Pehlivan'ın ardından Halk TV'de Neden Sonuç'u sunan Seda Selek ve Halk TV Haber Müdürü Serhan Asker gözaltına alındı.
İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da bu süreçte semt pazarındaki bir ziyarette de dikkat çekenler anlar yaşandı.
"İÇERİ ATILMA"
Yaşlı bir teyzeye hal ve hatırını soran İmamoğlu, "Dikkatli konuş içeri atılma" uyarısı aldı. Teyze İmamoğlu'na da sevgisini yüzünü okşayarak gösterdi.
İmamoğlu da yaşlı teyzeye de tebessüm ederek, "Tamam tamam anneciğim atılmayız" dedi.