Tayfun Kahraman'dan şaşırtacak Tuğrul Türkeş mesajı! 'Hemfikiriz'

Gezi Davası tutuklularını ziyaret eden Tuğrul Türkeş kamuoyu gündemine oturmuştu. Tayfun Kahraman'ın ziyaret sonrası yaptığı paylaşım dikkat çekti.

AKP'li Tuğrul Türkeş, Gezi Davası tutuklularını ziyaret etmek istediğini dile getirince çokça tartışılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile aralarında soğuk rüzgarlar estiren gündem, Türkeş'in ziyareti ile bitmiş oldu.

Gezi Davası tutuklularından Tayfun Kahraman ziyaret sonrası resmi X hesabından bir paylaşım yaptı. Türkeş'e teşekkür ettiğini ifade eden Kahraman'ın mesajı şöyle:

"DOĞRU ÇALIŞAN ADALET KONUSUNDA HEMFİKİRİZ"

"Sayın Tuğrul Türkeş ile Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bir görüşme gerçekleştirdik. Tuğrul Bey’e benim ve diğer Gezi tutuklularının yaşadığı hukuksuzluğa karşı gösterdiği ilgi ve çaba için teşekkür ediyorum. Kendisiyle son derece samimi bir atmosferde verimli bir görüşme yaptık. Hukukun siyaset üstü, doğru çalışan bir adalet sisteminin ise ortak ulusal çıkarımız olduğu konusunda hemfikiriz. Bu konuyla ilgili medya kuruluşlarına yapacağım bilgilendirme ve değerlendirme bundan ibarettir. Ülkemiz için, adalet için ve hakikatin galip gelmesi için yan yana gelmeliyiz.

Kamuoyuna saygılarımla."

Siyaset Haberleri