Günlerdir konuşulan söylenti gerçek oluyor: AKP 17 transfer birden yapıyor!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin 23. kuruluş yıl dönümü programıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Dağ, AKP'ye katılımlar olacağını ifade ederek "15 belediye başkanı noktasında katılımlar olacak. 2 milletvekili katılacak. Görüşmeler de sürüyor. Yeni katılımlar olabilir" dedi.

AKP yarın 23. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Programa ilişkin AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklamalarda bulundu.

Dağ, partiye yeni katılımlar olacağını belirterek, "15 belediye başkanı noktasında katılımlar olacak. 2 milletvekili katılacak. Görüşmeler de sürüyor. Yeni katılımlar olabilir" dedi.

Hem ilçe ve belde belediye başkanı hem de milletvekili olan yeni isimlerin partiye katılacağını ifade eden Dağ, “Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşmızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Sayı olarak artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 var. Bugün içinde bazı görüşmeler var" ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri