Skandalda Yeni Görüntüler: El Öpme Kuyruğu

Özel Harekat Başkanı'nın MHP Genel Başkanı'ın elini öpmesi kamuoyunda büyük tepki topladı. 15 Temmuz'un yıldönümünde böyle bir gövde gösterisinin devletin polis müdürüne yakışmadığı yaygın olarak kabul edilirken ortaya yeni görüntüler çıktı. Görüntülerde Özel Harekat Başkanı dışında diğer polislerin de Bahçeli'nin elini öpmek için kuyruğa girdileri görüldü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında darbe girişiminde bombalanan ve 51 polisin şehit olduğu Özel Harekat Başkanlığı’na yaptığı ziyaret sırasında, Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz'in Bahçeli’nin elini öpmesi tartışmalara yol açtı.

Bu olay, sosyal medyada yayılan bir videoda başka özel harekat polislerinin de sıraya girerek Bahçeli’nin elini öptüğünün görülmesiyle daha da büyüdü ve tepkilere neden oldu.

Bahçeli’yi karşılayan Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz’in yanı sıra diğer polislerin de aynı şekilde davrandıkları anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Tartışmalar, kamuoyunda çeşitli tepkilere ve eleştirilere neden oldu.

Siyaset Haberleri