Özgür Özel'den Muğla mitingine davet

CHP Lideri özgür Özel, 89'uncusu Muğla'da düzenlenecek olan "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine yurttaşları davet etti.

İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasıyla başlayan "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin 89'uncusu, yarın (15 Şubat Pazar) saat 14.00'te Muğla'nın Milas ilçesinde miting düzenleyecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla düzenlenen bu mitingler, her hafta sonu farklı bir ilde, her hafta içi çarşamba günü ise İstanbul'un farklı bir ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda düzenlenen mitinglerin bir sonraki adresi Muğla'nın Milas ilçesi olarak belirlendi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN YURTTAŞLARA MİTİNG DAVETİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yurttaşları yarın Milas'ta yapılacak mitinge davet etti.

Özgür Özel, sosyal medya X hesabından paylaştığı mesajında, "Bu iktidarın sorunları çözecek becerisi de liyakati de enerjisi de yoktur! Millet artık bu karanlığa razı değil. Aydınlığa birlikte yürüyeceğiz. Bu kara düzeni değiştirmek için yarın Muğla’dayız!" ifadesini kullandı.

Siyaset Haberleri