Özgür Özel: Mafyanın düzeni bitti halkın düzeni geldi

CHP Lideri Özgür Özel, AKP'nin elinden partisine geçen Marmara Adasın'da yaptığı konuşmada, "31 Mart'tan sonra mafyanın düzeni bitti halkın düzeni geldi" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin son seçimde yüzde 60 oy aldığı Balıkesir'e bağlı Marmara Adası'nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Aydın Dinçer'i de yanına alarak konuşma yapan Özgür Özel, "31 Mart'tan sonra mafyanın düzeni bitti halkın düzeni geldi" dedi.

"MAZOTA ZAMMI ERDOĞAN YAPIYOR"

Marmara Adası'na ulaşım bedelinin yerel halka 900 liradan 500 liraya düşmesinin CHP yönetimi ile geldiğini hatırlatan Özgür Özel, "Bu şartlarda bu bile çok. Aydın başkan olmasaydı 1000 lira olacaktı. Yarın AK Partili Cumhurbaşkanı gidince CHP'li gelsin 50 liraya düşecek.Çünkü mazota benzine zammı Aydın Dinçer yapmıyor Recep Tayyip Erdoğan yapıyor" dedi.

GÜLDÜREN RAKI DİYALOĞU

CHP'nin iktidara gelmesi ile 10 yılın sonunda Türkiye'nin hem Avrupa Birliği'ne (AB) hem de paradaki bir sıfırı atılacağını söyleyen Özel, "Maaş bugünkü kadar maaş olsun masraflardan bir sıfır atın. Dana kıyma 55 lira, kuzu pirzola 70 lira 1 litre rakı 140 lira. Hesap böyle" dedi.

Özel, alkış tufanı kopmasının ardından adalıları güldüren şu konuşmayı yaptı:

  • "Cümlenin sonunda diye alkış oldu değil mi? Demesinler adalılar bir tek rakıyı alkışlıyor diye"

Siyaset Haberleri