Erdoğan'ı işte bu ucuzluk kampanyalar çileden çıkartıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, "Halk Ekmek" projesini başlatarak ekmek fiyatını 5 lira, suyu ise 1 lira yapacağını duyurdu. Proje, ilk olarak Yunusemre'de başlayacak ve başarıyla sonuçlanırsa tüm 17 ilçeye yayılacak. Oysa Erdoğan belediyelerin sosyal yardımlarını güçleştirmek için '25 kuruşa simit yok' diyerek geçmişten gelen borçlarını tahsil etmek için harekete geçmişti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği "Halk Ekmek" projesiyle şehir genelinde büyük bir değişim başlatıyor. Pilot bölge olarak Yunusemre'de başlayacak olan projede, ekmek fiyatı 5 lira, su ise 1 lira olarak belirlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ile imzaladığı protokolle Halk Ekmek projesinin startını verdi. İlk olarak Yunusemre'de başlayacak olan proje, başarılı sonuçların ardından Manisa'nın diğer 17 ilçesine de yayılacak.

SIRADA HALK MANDIRA PROJESİ VAR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile Halk Ekmek projesi için yapılan protokol imza töreninde, sosyal belediyeciliğin gerekliliğine dikkat çekti. Zeyrek, “Halk Ekmek, Kent Lokantası’nın ardından hayata geçireceğimiz bir diğer önemli adım olacak. Ayrıca, Halk Mandıra projesi ile de süt ürünlerini en ekonomik şekilde vatandaşlarımıza sunacağız” dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, projeye olan desteğini vurgulayarak, “Büfelerimizi Büyükşehir Belediye Başkanımıza devrettik. Halk Ekmek üretiminden ve satışından çekiliyoruz, ancak Büyükşehir Belediyesi’nin bu güzel hizmetlerinin destekçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Balaban, Başkan Zeyrek’in halkçı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Siyaset Haberleri