MHP'Lİ Semih Yalçın Halk Tv sunucusu Simge Fıstıkoğlu'nu hedef aldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Halk Tv sunucusu Simge Fıstıkoğlu'nu cinsiyetçi sözlerle hedef aldı. Yalçın, "Programın sözde sunucusu da, tüketimi arttırmak için bar müdavimlerini şevke getiren bir barmaid havasındadır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Halk TV'ye yönelik sert açıklamalarına yenilerini ekleyerek, kanalın Devlet Bahçeli hakkında yapılan yorumlar nedeniyle "Halk TV, artık sicilli bir Halt TV’ye dönüşmüştür" ifadelerini kullandı.

Yalçın ayrıca, kanalın sunucularından Sinem Fıstıkoğlu'na da cinsiyetçi bir dille "Programın sözde sunucusu da, tüketimi arttırmak için bar müdavimlerini şevke getiren bir barmaid havasındadır" diyerek tepki gösterdi.

Yalçın'ın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

SİNEM FISTIKOĞLU'NA CİNSİYETÇİ İFADELER KULLANDI

"O sırada TV stüdyosu, bir yayın odasından çok kafe bar havasına bürünmektedir. Programın sözde sunucusu da, tüketimi arttırmak için bar müdavimlerini şevke getiren bir barmaid havasındadır. Sözde Sunucu Sinem Fıstıkoğlu’nun yayın sırasında bir hanımefendiye yakışmayacak şekilde takındığı saygısız ve lakayt tavır, ibretle izlenmektedir."

HALK TV'YE KÜSTAH İFADELER

"Halka açık yayınlarda kendi adına bile liyakat göstermeyen, ismini aldığı kitlelerin sosyolojisine uygun edep ve terbiye kurallarını sürekli çiğneyen bir TV kanalı olarak öne çıkan Halk TV, artık sicilli bir Halt TV’ye dönüşmüştür.

Programa katılan İpek Özkal Sayan isimli hanımefendinin; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den söz ederken alaycı bir tonda hadsizce sık sık kıkırdaması, üstlendiği görevleri kaldırabilecek ahlaki vasıflardan ve adabımuaşeretten yoksun olduğunu göstermektedir"

Siyaset Haberleri