Ayşenur Arslan'dan Üç Cümlelik Yorum!

Halktv.com.tr Yazarı Gazeteci Ayşenur Arslan hakkında açılan davaya sosyal medyadan tepki gösterdi. Arslan paylaşımında, "Akşener bir yazımdan şikayetçi olmuş. Şaşırmadım. Yakışmış" dedi.

İYİ Parti'nin bir önceki Genel Başkanı Meral Akşener, bir yazısındaki iddialar nedeniyle gazeteci Ayşenur Arslan'a dava açtı.

Yaklaşık 5,5 ay önce halktv.com.tr'de çıkan yazısında 'yakasında AKP rozetiyle Meclis’e giden önemli bir siyasetçi' ile yaptığı görüşmeyi anlatmıştı.

Akşener'in, AKP'li kişiye şunları söylediğini aktarmıştı: "Sizce ben Alevi-Kürt bir Cumhurbaşkanı seçtirir miyim? Siyasi çizgim buna izin verir mi! Asla!"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arslan, "Bugün postadan bir dava tebligatı çıktı. Meral Akşener bir yazımdan şikayetçi olmuş. cezalandırılmamı talep ediyor. Şaşırmadım. Yakışmış" dedi.

SAVCILIK TALEP HAKKINDA TAKİPSİZLİK KARARI VERDİ

Ayşenur Arslan, Akşener'in şikayetine ilişkin yapmış olduğu paylaşımda "Akşener’in şikayeti konusunda 2.perde: Avukatım sevgili Uğur Poyraz bildirdi. Talep hakkında takipsizlik kararı verilmiş" ifadelerini kullandı.

Siyaset Haberleri