Kılıçdaroğlu'ndan TFF Seçimlerine Tepki

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimlerinin "Saray'ın gölgesinde" gerçekleştiğini belirterek, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bugün yapılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nında Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı olmak için yarıştı. Seçimleri, Hacıosmanoğlu 5 oy farkla önde tamamlayarak TFF'nin yeni başkanı oldu.

"SARAY'IN BÖLGESİ TÜRK FUTBOLUNDAN KALKMADI"

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TFF'de yaşanan seçim sürecine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Saray'ın bölgesinin Türk futbolundan kalkmadığını belirten Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

Sarayın gölgesi Türk Futbolundan kalkmadı!

Sevgili dostlar, tek adamın güdümünde olmayan, futbolumuza katkı sunacak, hiçbir yere bağlı olmadan adil bir başkanlık yürütecek adayların, baskılarla ve şantajlarla el çektirildiği bu seçim, sanmayın ki bir değişimdir…

Türk futbolu; mafya özentilerinin, sarayın veya sarayın damadının ağzının içine bakanların eline bırakılamayacak kadar değerlidir.

Giden neyse gelen de odur!
Toplumu seçeneksiz bırakan bu oligarşik yapı yıkılana kadar mücadelemiz devam edecek.

Kurtların kuzu postuna büründüğü zor zamanlardan geçiyoruz…

Siyaset Haberleri