İYİ Partili başkana silahlı saldırı!

Bursa'da İYİ Parti ilçe belediye meclisi üyesi ve Yenişehir Belediyespor Kulüp Başkanı Koray Aydın'a silahlı saldırı düzenlendi. Aydın bacağına isabet eden 3 kurşunla yaralandı.

Bursa'da İYİ Partili ilçe belediye meclisi üyesi ve Yenişehir Belediyespor Kulüp Başkanı Koray Aydın, iddiaya göre sosyal medya üzerinden ilçede tekel bayiliği yapan İ.A. (39) ile tartıştı.

3 KURŞUNLA YARALANDI

Aydın, sabah saat 05.30 sıralarında evinin önüne gelip kendisini dışarı çağıran İ.A. ile buluştu. Daha sora otomobile birlikte binerek evin önünden ayrılan ikili arasında çıkan tartışma sırasında İ.A. tabanca ile Aydın’a ateş etti. Aydın bacağına isabet eden 3 kurşunla yaralandı.

SALDIRGAN YAKALANDI

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın, sağlık ekipleri tarafından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, şüpheli İ.A. ise olay yerinde polis tarafından yakalandı.

Şüpheli gözaltına alınırken, Aydın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Aydın’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Siyaset Haberleri