İYİ Parti'deki İstifalara Müsavat Dervişoğlu'ndan Açıklama!

İYİ Parti'de ardı ardına gelen istifa haberlerine ilişkin İYİ Parti genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, açıklama yaptı. Dervişoğlu istifaları değerlendirdiği açıklamasında, "Partimiz eğer günü şartları içinde yükselmeye devam ediyorsa demek ki bu istifalardan olumsuz bir şekilde etkilenmediğimiz sonucu çıkıyor" dedi.

İYİ Parti'de ardı ardına gelen istifa haberleri için İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Partinin yükselişini etkilemediğini söyleyen Dervişoğlu, şöyle konuştu:

"Bugün ciddiye alınan kamuoyu araştırmalarında, İYİ Parti'nin oyları bizim görevi teslim aldığımız güne bakarsanız 3 misli artmış durumda. İYİ Parti içinde bir takım istifalar var, doğru. Bu istifalar keşke olmasaydı diyorum ama istifa tek taraflı bir karardır.

"OLUMSUZ ETKİLENMİYORUZ"

Partimiz eğer günü şartları içinde yükselmeye devam ediyorsa demek ki bu istifalardan olumsuz bir şekilde etkilenmediğimiz sonucu çıkıyor. Bir kısım insan çantalarını alıp gidebilir. Bize insanların çantaları değil, gönülleri lazım. Gönlü bizde olanlarla yolculuğumuzu sürdürüyoruz."

Siyaset Haberleri