İYİ Parti'de toplu istifa!

İYİ Parti’de istifa depremi sürüyor. İstifaların ardı arkasının kesilmediği partide, bu kez de İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi ve 41 kişi partiden ayrıldığını açıkladı.

İYİ Parti’deki istifa dalgaları devam ediyor. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin istifasının ardından partinin Şırnak ilçe örgütünde de toplu istifa yaşandı.

Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi’nin de içlerinde olduğu 41 kişi İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı. İlçi, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklamada, “İYİ Parti Şırnak İl Başkanlığı görevimden istifa ettim. Başkanlığını yaptığım İYİ Parti Şırnak İl Yönetiminden ve İYİ Parti Şırnak İl Disiplin Kurulunda olanlardan toplam 41 kişi istifa etmiştir” ifadelerini kaydetti.

İSTİFA DALGASI SÜRÜYOR

İYİ Parti’de 2023 yılından beri istifaların ardı arkası kesilmiyor. Birçok il ve ilçe üyesi partiden ayrılma kararı alırken partinin kurucularından Koray Aydın ve çok sayıda önemli isim de İYİ Parti’den ayrılmıştı. Aynı zamanda İYİ Parti, birçok milletvekilinin istifasıyla da sarsılmıştı.

Adana Milletvekili Bilal Bilici ve İYİ Parti eski genel başkan yardımcısı Bahadır Erdem, İYİ Parti'den istifa ettikten sonra CHP’ye; İYİ Parti İstanbul Milletvekilleri Seyithan İşsiz ve Ahmet Ersagun Yücel ise AKP’ye katılmıştı.

Siyaset Haberleri